Pariul PRO din 23 iunie 2021. Cotă de 1.94 la Suedia - Polonia

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Suedia și Polonia se întâlnesc, miercuri, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg, în ultima etapă a Grupei E de la European, poate cea mai echilibrată grupă de la acest turneu final.

Înaintea ultimei runde, toate cele patru echipe au șanse reale la calificarea în optimi. Suedia este liderul grupei, cu patru puncte, după ce a remizat la zero în fața Spaniei și a învins Slovacia cu 1-0. Slovacia este a doua, cu trei puncte, urmată de Spania, cu două puncte, și de Polonia, cu un punct.

Suedia, net superioară Poloniei la "directe"

De opt ori s-au înfruntat cele două reprezentative de-a lungul timpului, Suedia câștigând precedentele șapte meciuri directe, după ce Polonia câștigase prima confruntare. Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc însă în urmă cu 17 ani, 3-1 pentru Suedia în singurul meci amical jucat vreodată între cele două.

Acestea fiind zise, se anunță un meci foarte echilibrat la Sankt Petersburg, însă nu lipsit de goluri. Cele două echipe vor da totul pentru calificare și mă aștept ca ambele să reușească să înscrie, cota pentru PRO GG fiind una excelentă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 23.06.2021
Suedia - Polonia PRO GG @ 1.94 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And