Pariul PRO din 22 iunie 2021. Pariem pe o cotă de 1.98 la Croația - Scoția

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Croația și Scoția, ultimele două clasate în Grupa D a Europeanului, se înfruntă, marți, de la ora 22:00, în ultima rundă a fazei grupelor.

Un singur punct au obținut cele două echipe în primele două runde. În runda inaugurală, Croația a pierdut la limită în fața Angliei, scor 0-1, în timp ce Scoția a fost învinsă de Cehia, cu scorul de 2-0. În runda a doua, Croația a remizat cu Cehia, scor 1-1, pentru ca Scoția să fie egala Angliei, după o remiză albă.

Astfel, Cehia e liderul Grupei D, cu patru puncte, la egalitate cu Anglia, iar Croația și Scoția sunt ultimele clasate. În aceste condiții, un egal în celălalt meci din grupă ar fi suficient atât pentru Cehia, cât și pentru Anglia pentru a se califica.

Goluri puține în precedentele dueluri

De cinci ori s-au mai duelat Croația și Scoția până în prezent. Patru dintre meciuri au fost în preliminariile Campionatului Mondial, iar un altul a fost de pregătire. Dintre aceste meciuri, Scoția a câștigat două, iar alte trei s-au încheiat la egalitate. Interesant este că nici măcar una dintre aceste partide nu a avut mai mult de două goluri.

Este de așteptat un nou duel foarte strâns, meci în care mă aștept ca diferența să fie făcută de un singur gol, de aceea mizez pe PRO Sub 2,5 goluri, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 22.06.2021
Croația - Scoția PRO Sub 2,5 goluri @ 1.98 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And