Pariul PRO din 22 iulie 2021. Pariem pe o cotă de 2.00

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

CS Universitatea Craiova își începe joi aventura europeană, în Albania, în fața lui KF Lacia, o echipa net inferioară oltenilor din punct de vedere valoric.

"Leii" au început în forță noul sezon. U Craiova a câștigat Supercupa României, după ce a învins CFR Cluj la lovituri de departajare, după care a trecut de FC Argeș în prima etapă a campionatului, scor 1-0.

Dacă U Craiova ia startul direct din turul al doilea al competiției, albanezii au fost nevoiți să evolueze încă din runda inaugurală, având nevoie de prelungiri în manșa secundă pentru a trece de FK Podgorica. A fost 1-0 pentru muntenegreni în meciul tur, pentru ca Laci să se impună acasă cu 3-0, după prelungiri, după 1-0 în primele 90 de minute de joc.

Craiova, lot de aproape patru ori mai valoros

Așa cum spuneam, diferența de valoare dintre cele două echipe este certă. Craiova are un lot estimat la peste 27 de milioane de euro de către specialiștii de la Transfermarkt, în timp ce albanezii au o cotă de piață de doar 3,9 milioane de euro.

Mă aștept ca această diferență se se observe și în teren, în meciul de joi seară, de aceea mizez pe victoria Craiovei, care vine la pachet cu o cotă excelentă.

PARIUL PRO 22.07.2021
KF Laci - CS Universitatea Craiova PRO CS Universitatea Craiova @ 2.00 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And