Pariul PRO din 21 februarie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la Arsenal - Man City

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Arsenal primește vizita lui Manchester City, duminică, de la ora 18:30, în runda cu numărul 25 din Premier League.

Arsenal vine după remiza înregistrată pe terenul Benficăi, joi, scor 1-1, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale UEFA Europa League. La mijlocul săptămânii, Manchester City a disputat restanța cu Everton, din runda a 16-a, meci pe care "cetățenii" l-au câștigat cu scorul de 3-1, în deplasare.

Manchester City, 17 victorii la rând

În urma succesului de pe Goodison Park, trupa lui Pep Guardiola a ajuns la 17 victorii consecutive în toate competițiile, aceasta fiind cea mai bună serie din istorie pentru o echipă din Premier League. Arsenal, în schimb, încă nu se regăsește, având un singur succes în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile, acel 4-2 obținut contra lui Leeds, în etapa precedentă de Premier League.

Arsenal, fără victorie cu City în campionat de peste cinci ani

Mai bine de cinci ani au trecut de la ultimul succes obținut de "tunari" în fața "cetățenilor". Se întâmpla pe 21 decembrie 2015, atunci când Arsenal se impunea cu scorul de 2-1. De atunci s-au mai disputat zece meciuri directe în campionat, dintre care două s-au încheiat la egalitate, iar alte opt au fost câștigate de Manchester City.

Precedentul duel direct a avut loc însă în Cupa Ligii Angliei, tot pe Emirates, în sferturile competiției, atunci când Manchester City s-a impus cu scorul de 4-1. Eu mizez pe un nou succes al trupei lui Guardiola, cota fiind una foarte bună pe piața Exchange.

PARIUL PRO 21.02.2021
Arsenal - Manchester City 2 @ 1.55 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru./a>.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.