Pariul PRO din 20 iulie 2021. Cotă de 1.76 la Lincoln - CFR Cluj

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Campioana României, CFR Cluj, întâlnește campioana Gibraltarului, Lincoln, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Prima manșă are loc în Gibraltar, marți, de la ora 19:00, meci asupra căruia ne îndreptăm și noi atenția.

CFR Cluj s-a calificat cu emoții în turul secund. După victoria obținută acasă în fața campioanei Bosniei, Borac Banja Luka, scor 3-1, trupa lui Marius Șumudică a fost învinsă cu 2-1 în meciul retur, reușind să avanseze la limită în turul următor.

Lincoln a trecut cu 7-2 la general de campioana Luxemburgului, după 2-2 în deplasare și 5-0 în manșa retur, de pe teren propriu.

CFR Cluj, lot de 30 de ori mai valoros

Diferența de valoare dintre cele două echipe este uriașă. Întregul lot al echipei din Gibraltar valorează puțin peste un milion de euro, în timp ce campioana României are un lot cotat la peste 30 de milioane de euro, conform specialiștilor de la Transfermarkt.de.

"Vrem să rezolvăm calificarea încă din tur"

Cel mai mare adversar al clujenilor nu va fi Lincoln, ci suprafața pe care se va disputa meciul tur. Lincoln își dispută meciurile pe o suprafață sintetică. Cu toate acestea, Marius Șumudică vrea ca echipa sa să rezolve calificarea încă de marți.

"Indiferent de suprafața pe care jucăm, valoarea trebuie să-și spună cuvântul și aș prefera să rezolvăm calificarea din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe ceea ce avem de făcut în campionat", spune Marius Șumudică.

Concluzie: cred că diferența de valoare își va spune cuvântul marți seară, în ciuda faptului că gazdele sunt avantajate de suprafața de joc, iar CFR Cluj va reuși să se impună. Ba mai mult, mizez pe o victorie la zero, cota pentru fiind una de neratat pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 20.07.2021
Lincoln - CFR Cluj PRO CFR va câștiga la zero @ 1.76 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And