Pariul PRO din 20 februarie 2021. Pariez pe Revierderby

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Rivierderby, cu o tradiție de aproape un secol, își desfășoară sâmbătă un nou episod. Schalke primește vizita Borussiei Dortmund, sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 22 din Bundesliga.

Atât Borussia Dortmund, cât mai ales Schalke traversează o perioadă complicată în Bundesliga. Vicecampioana are un singur succes în ultimele șase meciuri din Bundesliga și se află pe locul al șaselea, fiind ca și ieșită din lupta pentru titlu.

Diferența dintre Dortmund și liderul Bayern este de nu mai puțin de 16 puncte, cel mai realist obiectiv pentru Dortmund fiind în acest moment clasarea pe un loc de Champions League. Șase puncte o separă pe Dortmund de Wolfsburg, ocupanta locului patru, ultimul care duce în competiția stelelor.

Schalke, aproape de prima retrogradare după 33 de ani

Pentru gruparea din Gelsenkirchen lucrurile stau mai rău. Mult mai rău! În acest moment, Schalke este ultima în Bundesliga, cu doar nouă puncte, Hertha Berlin, prima echipă aflată deasupra liniei roșii, având de două ori mai multe puncte. Astfel, Schalke ar putea retrograda pentru prima oară din 1988 încoace.

Schalke are cel mai slab atac din campionat și, deopotrivă, cea mai slabă apărare, astfel că se anunță un meci cu multe goluri sâmbătă, ținând cont că pe Veltins Arena vine Borussia Dortmund, o echipă super ofensivă. Prin urmare, eu mizez pe PRO Peste 2,5 goluri în partida dintre Schalke și Borussia Dortmund, cota pentru cel puțin trei goluri în meci fiind una foarte interesantă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 20.02.2021
Peste 2,5 goluri @ 1.46 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru./a>.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.