Pariul PRO din 2 iunie 2021. Pariem pe Franța - Țara Galilor

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Campioana mondială en titre Franța își face încălzirea pentru Euro 2020, miercuri, de la ora 22:00, într-un meci de pregătire programat contra reprezentativei Țării Galilor, echipă calificată de asemenea la turneul final din această vară.

Franța face parte din "grupa morții" de la Euro 2020. Selecționata "Cocoșului galic" se află în Grupa F, alături de deținătoarea trofeului, Portugalia, precum și de Germania și de Ungaria. Nici Țara Galilor nu va avea o misiune ușoară în faza grupelor, fiind în Grupa A, alături de Italia, Elveția și Turcia.

Franța - Țara Galilor, meciul care marchează revenirea lui Benzema

Meciul de miercuri seară marchează întoarcerea atacantului Karim Benzema la naționala Franței. Până la "scandalul Valbuena", din cauza căruia nu a mai fost chemat la națională timp de cinci ani și jumătate, Benzema a adunat 81 de selecții și 33 de goluri.

O singură dată s-au mai întâlnit Franța și Țara Galilor până în prezent, tot într-un amical, disputat în noiembrie 2017, atunci când Franța s-a impus lejer, scor 2-0. Mă aștept la o nouă victorie a campioanei mondiale en titre, motiv pentru care mizez pe PRO Franța, la o cotă de 1.33 în acest moment pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 01.06.2021
Franța - Țara Galilor PRO Franța @ 1.33 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And