Pariul PRO din 2 iulie 2021. Cotă de 2.02 la Elveția - Spania

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Elveția, marea revelație de la European, înfruntă Spania, vineri, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg, în sferturile de finală.

Elveția și Spania au fost implicate în cele mai spectaculoase dueluri de la acest turneu final. Poate cel mai spectaculos meci a fost însă cel de la București, dintre Elveția și Spania. Cu toate că primele 90 de minute ale celor două meciuri au semănat izbitor, încheindu-se cu același scor, 3-3, partida de la București a fost mai spectaculoasă și a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a fi decisă.

Elveția avea să triumfe după ce toți jucătorii săi au reușit să înscrie de la 11 metri, iar Kylian Mbappe a ratat penalty-ul decisiv pentru Franța. În schimb, Spania a închis meciul cu Croația în prelungiri, impunându-se cu 5-3.

Sub 2,5 goluri în toate meciurile jucate în ultimii 27 de ani

De opt ori s-au înfruntat cele două reprezentative de-a lungul timpului. ULtimele meciuri au fost însă mai puțin spectaculoase. În ultimele patru meciuri, disputate între 2010 și 2020, s-au înscris cel mult două goluri: Spania - Elveția 0-1, Spania - Elveția 1-1, Spania - Elveția 1-0 și Elveția - Spania 1-1. Până în 2010, cele două naționale nu se mai întâlniseră din optimile Mondialului din 94, scor 3-0 pentru iberici.

PARIUL PRO 02.07.2021
Elveția - Spania Ambele echipe înscriu? Da @ 1.99 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And