Pariul PRO din 19 februarie 2021. Ce pariez la U Craiova - Hermannstadt

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Universitatea Craiova și FC Hermannstadt se înfruntă vineri, de la ora 20:30, în cel de-al doilea meci al rundei cu numărul 24 din prima ligă a României.

Cele două echipe au marcat puține goluri în 2021, însă nici n-au încasat prea mult, ce-i drept. Zece dintre precedentele 11 meciuri jucate de Universitatea Craiova au avut sub 2,5 goluri goluri, excepție făcând succesul obținut de olteni pe terenul ultimei clasate, Poli Iași, scor 3-0, în urmă cu patru etape. De cealaltă parte, aceeași poveste. În opt dintre ultimele zece meciuri jucate de Hermannstadt s-au înscris cel mult două goluri.

Bilanțul meciurilor directe, de partea "Leilor"

De șase ori s-au înfruntat cele două echipe până acum. Primul duel a avut loc în finala Cupei, în 2018, atunci când Hermannstadt a reușit performanța de a juca cu trofeul pe masă în calitate de divizionară secundă. Oltenii aveau însă să se impună cu 2-0. Ulterior, Hermannstadt și Craiova s-au mai întâlnit de cinci ori în Liga 1, iar Craiova a mai obținut trei victorii, Hermannstadt și-a trecut în cont un succes pe teren propriu, iar un alt meci s-a încheiat la egalitate.

Observăm așadar că statistica golurile puține se respectă și în meciurile directe, patru dintre cele șase dueluri având cel mult două goluri. Așadar, eu mizez pe puține goluri în partida de vineri, acest pariu având o cotă foarte interesantă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 19.02.2021
Sub 2,5 goluri @ 1.74 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru./a>.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.