Pariul PRO din 18 iunie 2021. Cotă de 2.06 la Anglia - Scoția

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Anglia și Scoția se duelează, vineri, de la ora 22:00, în capul de afiș al zilei de vineri de la Euro 2020.

Anglia a început cu dreptul Europeanul, învingând cu 1-0 Croația, printr-un gol înscris de Raheem Sterling. Scoția, în schimb, a fost învinsă de Cehia cu scorul de 2-0.

Astfel, Cehia e liderul Grupei D, urmată de Anglia, ambele cu câte trei puncte, în timp ce Croația și Scoția sunt ultimele în grupă.

Anglia, neînvinsă de Scoția din 1999

Anglia și Scoția au fost protagonistele primului meci internațional din istorie, în 1872. Într-o perioadă în care partidele de fotbal se încheiau cu scoruri astronomice, primul duel internațional a fost excepția de la regulă, încheindu-se cu scorul de 0-0.

Ultimul duel dintre cele două echipe a avut în preliminariile Mondialului din 2018. Atunci, Anglia s-a impus acasă cu 3-0, pentru ca returul să se încheie 2-2. De altfel, Anglia este neînvinsă de Scoția din 1999, de la un 0-1. De atunci s-au mai jucat două meciuri amicale, pe lângă partidele amintite, Anglia câștigându-le pe ambele, scor 3-2 și 3-1.

Este de așteptat o nouă victorie a Angliei, care se numără printre favoritele la câștigarea trofeului, în timp ce Scoția are șanse mici să iasă din grupă, la cum a arătat în prima rundă. De aceea, mizez pe pe PRO 1/1, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 18.06.2021
Anglia - Scoția PRO Anglia/Anglia @ 2.06 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And