Pariul PRO din 17 martie 2021 vine din Champions League

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Bayern Munchen are de îndeplinit o simplă formalitate, miercuri, de la ora 22:00, în fața lui Lazio, după succesul categoric obținut pe Stadio Olimpico, în prima manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor.

În meciul tur disputat în urmă cu mai bine de trei săptămâni, deținătoarea trofeului s-a impus cu scorul de 4-1. Practic, Bayern a rezolvat ecuația calificării încă din prima repriză, intrând la cabine cu un avantaj de trei goluri.

Imediat după reluare, bavarezii s-au desprins la 4-0, după autogolul lui Acerbi, pentru ca Joaquin Correa să înscrie golul de onoare pentru Lazio.

Bayern, 4 victorii consecutive cu 4+ goluri

După meciul cu Lazio, Bayern a mai obținut trei victorii în campionat, toate cu multe goluri: 5-1 cu Koln, 4-2 cu Dortmund și 3-1 cu Bremen. Astfel, Bayern a profitat de pasul greșit făcut de Leipzig în etapa trecută și s-a desprins la patru puncte în fruntea clasamentului.

Pentru Lazio, în schimb, au urmat două înfrângeri, 0-2 cu Bologna și 1-3 cu Juventus, dar și o victorie, în ultima etapă din Serie A, 3-2 cu Crotone. În acest moment, Lazio este destul de departe de locurile de Champions League, fiind pe locul șapte, cu 46 de puncte, la șase lungimi de Atalanta, ocupanta ultimului loc de Champions League.

Concluzie: Lazio este obligată să înscrie pentru a mai spera la calificare și mă aștept la un nou meci cu goluri. Și de o parte, și de alta, cota pentru "GG" pe piața Betfair Exchange fiind una foarte atractivă.

PARIUL PRO 17.03.2021
Bayern - Lazio Ambele echipe înscriu @ 1.6 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.