Pariul PRO din 17 iunie 2021. Cotă de 1.72 la Olanda - Austria

Olanda și Austria, învingătoare în runda inaugurală, se înfruntă, joi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei grupelor Euro 2020.

Înaintea duelului de pe Johan Cruijff Arena, Austria este liderul Grupei C, cu trei puncte și golaveraj 3-1, la egalitate cu Olanda, care are golaveraj mai slab, după victoria cu 3-2 obținută în fața Ucrainei.

Ucraina și Macedonia de Nord sunt ultimele în Grupa C, fără vreun punct înaintea meciului de joi după-amiază, de la București.

Olanda, net superioară Austriei la "directe"

De la începutul anilor 2000 până în prezent, cele două echipe s-au înfruntat de cinci ori, iar Olanda s-a impus de fiecare dată: 3-0 și 3-1 în preliminariile Europeanului din 2004, respectiv 4-3, 3-1 și 2-0 în meciuri amicale, ultimul dintre ele fiind în 2006.

Pentru meciul cu Olanda, Austria nu poate să conteze pe principala sa armă din ofensivă, Marko Arnautovic fiind suspendat pentru că și-a insultat un adversar după golul marcat în partida cu Macedonia, de la București.

Acestea fiind zise, Olanda este favorită clară joi seară și mizez pe o victorie a Portocalei Mecanice, succes care vine la pachet cu o cotă numai bună de jucat pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 17.06.2021
Olanda - Austria PRO Olanda @ 1.72 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And