Pariul PRO din 17 aprilie 2021. Ce pariez la U Craiova - Sepsi

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Universitatea Craiova înfruntă Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima rundă a play-off-ului primei ligi a României.

Cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea startului play-off-ului. Oltenii au intrat în play-off cu 29 de puncte și ocupă locul al treilea, la șase puncte puncte avans de Sepsi, a patra clasată. Lider este FCSB, cu 33 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 32 de puncte.

U Craiova și Sepsi, 10 confruntări la rând cu sub 2,5 goluri

În sezonul regulat, Craiova s-a impus la Sfântu Gheorghe, scor 1-0, pentru ca returul de pe Ion Oblemenco să se încheie cu o remiză albă. În general, meciurile dintre cele două echipe au fost foarte zgârcite în goluri. Ultimele 10 dueluri au avut sub 2,5 goluri. De altfel, doar unul dintre cele 12 dueluri directe de până acum a avut peste 2,5 goluri, acel 3-2 pentru U Craiova din urmă cu trei ani și jumătate.

U Craiova, un singur gol primit în ultimele 14 meciuri

Lăsând la o parte statistica meciurilor directe, U Craiova are o defensivă fabuloasă în acest sezon. În ultimele 14 meciuri, oltenii au încasat un singur gol, în acea înfrângere cu 1-0 suferită în fața Chindiei Târgoviște. Acela a fost de altfel singurul meci pierdut de olteni în 2021.

Acestea fiind zise, mizez pe un nou meci strâns între U Craiova și Sepsi, unul cu goluri puține, de aceea pariez pe PRO Sub 2,5 goluri, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange, ținând cont de context.

PARIUL PRO 17.04.2021
U Craiova - Sepsi PRO Sub 2,5 goluri @ 1.52 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.