Pariul PRO din 16 iunie 2021. Cotă de 1.70 la Italia - Elveția

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Italia, una dintre echipele care au impresionat în prima rundă a grupelor de la Euro 2020, înfruntă Elveția în cea de-a doua etapă, miercuri, de la ora 22:00.

În prima rundă, Italia a trecut la pas de Turcia. După 0-0 la pauză, Squadra Azzurra s-a dezlănțuit în partea secundă și s-a impus prin golurile înscrise de Ciro Immobile și Insigne, respectiv autogolul lui Demiral.

Elveția, în schimb, nu a obținut decât un punct în fața Țării Galilor. Embolo a deschis scorul pentru selecționata din Țara Cantoanelor, dar galezii au egalat pe final prin Moore.

Italia - Elveția, un duel foarte strâns de-a lungul timpului

Cele două echipe s-au înfruntat în nenumărate rânduri de-a lungul timpului, iar majoritatea duelurilor au fost foarte dechilibrate. Patru dintre ultimele cinci confruntări s-au încheiat la egalitate. Excepție face un succes obținut de Italia în 2003, scor 2-1, într-un meci amical. De altfel, toate cele patru meciuri jucate în ultimii 20 de ani au fost amicale.

De această dată, mizez însă pe o victorie a Italiei, care a impresionat în prima rundă, spre deosebire de Elveția, de aceea pariez pe PRO Italia, la o cotă foarte bună pe piața Exchange.

PARIUL PRO 16.06.2021
Italia - Elveția PRO Italia @ 1.70 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And