Pariul PRO din 13 martie 2021. Pariez pe un meci din LaLiga

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Getafe primește vizita liderului Atletico Madrid, sâmbătă, de la ora 22:00, în runda cu numărul 22 din LaLiga.

Atletico Madrid merge pe Coliseum Alfonso Perez cu un singur gând, și anume victoria. Altfel, riscă să le permită principalelor urmăritoare, FC Barcelona și Real Madrid, să se apropie la doar câteva puncte.

Înaintea rundei cu numărul 27, Atletico Madrid are șase punct avans față de Barcelona și opt față de Real Madrid, ambele având meciuri accesibile în această etapă.

Getafe ocupă locul al 15-lea și nu a scăpat decomadată de emoțiile retrogradării, având doar cinci puncte avans față de Eibar, prima echipă aflată pe loc retrogradabil.

Getafe, victima preferată a lui Atletico: 13 înfrângeri în ultimele 13 meciuri, 19 meciuri consecutive fără gol înscris

Getafe este, fără doar și poate, victima preferată a celor de la Atletico Madrid. Getafe nu a mai învins-o pe Atletico de peste nouă ani. În ultimele 13 dueluri directe, Atletico s-a impus de fiecare dată, atenție, la zero! Mai mult decât atât, Getafe nu a reușit să înscrie cu Atletico în ultimele 19 confruntări, adică din 6 noiembrie 2011.

Pentru meciul de sâmbătă seară, Diego Simeone are întreg lotul la dispoziție. De la Getafe vor absenta Jaime Mata și Dario Poveda.

Acestea fiind zise, lucrurile sunt cât se poate de simple, în opinia mea. Atletico Madrid este favorită certă, iar eu aleg să mizez pe PRO oaspeți, la o cotă excelentă pe piața Betfair.

PARIUL PRO 13.03.2021
Getafe - Atletico 2 @ 1.98 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.