Pariul PRO din 13 iunie 2021. Pariem pe Anglia - Croația

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Anglia și Croația se înfruntă, duminică, pe Wembley, de la ora 16:00, în prima rundă a Grupei D de la Euro 2020. Din Grupa D mai fac parte Cehia și Scoția, care se înfruntă luni.

Anglia vine după victoria obținută în fața României, scor 1-0, prin golul înscris de Marcus Rashford. Pe lângă succesul contra României, Anglia a învins cu același scor Austria, în stagiul de pregătire de dinaintea Europeanului. Astfel, Anglia a ajuns la șase victorii consecutive, meciuri în care a încasat, în total, un singur gol și a înscris în 15 rânduri.

Croația, în schimb, a obținut doar o remiză cu Armenia, scor 1-1, și a pierdut în fața Belgiei, cu scorul de 1-0, având doar două victorii în ultimele nouă meciuri.

Anglia, favorită și prin prisma directelor

Selecționata Angliei este favorită nu doar prin prisma formei de moment, ci și din punctul de vedere al ultimelor meciuri directe. Dintre ultimele cinci întâlniri directe, Anglia a câștigat trei, un meci s-a încheiat la egalitate, iar Croația a obținut o victorie, scor 2-1, după prelungiri, în cel mai important meci, semifinala Campionatului Mondial din 2018.

Acestea fiind zise, mizez pe o victorie a Angliei în duelul de duminică după-amiază în fața unei echipe care se află într-un evident regres, după apogeul atins în urmă cu trei ani, atunci când a fost finalistă la Cupa Mondială.

PARIUL PRO 13.06.2021
Anglia - Croația PRO Anglia @ 1.66 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And