Pariul PRO din 13 februarie 2021. Ce pariez la Granada - Atletico

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Atletico Madrid trece pe la Granada în drumul spre titlul de campioană a Spaniei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00, în runda cu numărul 23 din LaLiga.

Înaintea startului etapei a 23-a, Atletico Madrid este lider în LaLiga, cu 51 de puncte și două restanțe de recuperat, la cinci puncte avans de Real Madrid, a doua clasată, și la opt de FC Barcelona, care are la rândul său un meci mai puțin jucat.

Granada se află pe un onorabil loc opt, cu 30 de puncte, însă traversează o perioadă mai puțin bună. Andaluzii au patru meciuri la rând fără succes în campionat, dintre care trei remize și o înfrângere.

Duel între cea mai bună apărare și cea mai slabă defensivă

Va fi un duel între echipa cu al doilea cel mai bun atac și cea mai bună apărare și formația cu cea mai slabă defensivă. Atletico Madrid are 42 de goluri înscrise și doar 12 primite. Doar Barcelona a înscris de mai multe ori decât trupa lui Simeone, având 44 de reușite, dar și un meci în plus disputat. Granada are cele mai multe goluri încasate dintre toate echipele din LaLiga, 36 la număr.

Atletico, invincibilă în fața Granadei

În turul campionatului, Atletico Madrid s-a impus cu scorul de 6-1 pe Wanda Metropolitano. Interesant este că echipa din capitala Spaniei nu a pierdut niciodată în fața celor de la Granada, în 15 meciuri disputate de-a lungul timpului în LaLiga. Dintre aceste partide, Atletico a câștigat 13 și doar două s-au încheiat la egalitate.

Eu mă aștept la un nou succes al madrilenilor, chiar dacă nu la fel de clar ca în meciul tur. Victoria lui Atletico Madrid are o cotă excelentă în acest moment pe piața Exchange.

PARIUL PRO 12.02.2021
Atletico @ 1.86 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.