Pariul PRO din 12 februarie 2021. Pariez pe un meci din Bundesliga

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

RB Leipzig și Augsburg dau startul rundei a 21-a din Bundesliga, vineri, de la ora 21:30, într-un meci programat pe Red Bull Arena.

Leipzig a învins-o deja pe Augsburg în acest sezon. În două rânduri, chiar. Mai întâi, "taurii" s-au impus la Augsburg cu scorul de 2-0, în turul Bundesligii. Ulterior, cele două echipe s-au înfruntat și în Cupa Germaniei, în șaisprezecimile de finală ale competiției, iar RB Leipzig a avut din nou câștig, de această dată și mai clar, impunându-se la un scor de neprezentare.

Leipzig, 8 meciuri fără eșec cu Augsburg

De altfel, Leipzig are patru succese la rând cu Augsburg și, în total, opt meciuri consecutive fără eșec în fața adversarei de vineri seară. Leipzig este favorită atât prin prisma meciurilor directe, cât și din punct de vedere al formei de moment. Leipzig vine după trei succese fără gol primit în, 1-0 cu Leverkusen și 3-0 cu Schalke în Bundesliga și 4-0 cu Bochum în Cupa Germaniei.

Augsburg, în schimb, are cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri din campionat, excepție făcând succesul cu Union Berlin, scor 2-1, din urmă cu trei etape.

Acestea fiind zise, se preconizează un succes lejer pentru cea de-a doua clasată din Bundesliga în fața unei echipe aflată în primejdia retrogradării, pe locul al 13-lea, la cinci puncte de locul de baraj.

PARIUL PRO 12.02.2021
Leipzig @ 1.29 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.