Pariul PRO din 11 iulie 2021. Ce pariem la finala Europeanului

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Anglia - Italia este marea finală a Europeanului. Meciul se joacă duminică, de la ora 22:00, pe Wembley.

Mult a fost, repede a trecut, puțin a mai rămas! Început cu un an întârziere din cauza pandemiei, Euro 2020 a fost un turneu final de poveste. Nu mai puțin de 140 de goluri s-au marcat în cele 50 de meciuri jucate - 2,8 goluri pe meci în medie, adică unu la fiecare 32 de minute de joc.

Mă aștept ca marea finală să nu facă excepție și să fie una spectaculoasă între două echipe care merită pe deplin să joace pentru trofeu, cu toate că nici Italia, nici Anglia nu au impresionat în semifinale.

Italia a trecut de Spania la lovituri de departajare, după 1-1 la finalul celor 90 de minute de joc și al celor două reprize suplimentare. La rândul său, Anglia a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Danemarca, impunându-se, scor 2-1, prin golul marcat de Harry Kane, în urma unui penalty controversat. Starul englez a ratat de la 11 metri, dar a fost pe fază și a trimis mingea în plasă după respingerea lui Schmeichel.

GG în 4 dintre ultimele 5 dueluri Italia - Anglia

De 27 de ori s-au înfruntat Italia și Anglia până în momentul de față. Squadra Azzurra a câștigat opt meciuri, Anglia tot atâtea, iar 11 s-au încheiat la egalitate.

Mizez pe un nou meci strâns și mă aștept ca finala să aibă parte inclusiv de prelungiri. De asemenea, mizez pe goluri, de ambele părți, cota pentru GG fiind una excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 11.07.2021
Italia v Anglia PRO GG @ 2.24 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And