Pariul PRO din 10 iulie 2021. Pariem pe finala Copa America

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Argentina și Brazilia se înfruntă, duminică, de la ora 03:00, pe Maracana, în finala Copa America 2021.

După finala mică, în care am jucat câștigător pe victoria Columbiei, a sosit vremea să pariem și pe marea finală dintre Argentina și Brazilia.

Vorbim despre una dintre cele mai mari rivalități din istoria fotbalului internațional. De nu mai puțin de 111 ori s-au înfruntat cele două selecționate. Brazilia a câștigat 46 dintre meciuri, Argentina și-a trecut în cont 40 de succese, iar 25 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

NGG în ultimele 5 confruntări

În ciuda faptului că Brazilia și Argentina sunt două dintre cele mai spectaculoase naționale din lume, dacă nu chiar cele mai spectaculoase, ultimele dueluri au fost echilibrate. De pildă, în ultimele 5 confruntări directe nu au marcat ambele echipe. Dintre aceste cinci meciuri, Brazilia a câștigat trei, Argentina două, iar doar una a avut peste 2,5 goluri.

Argentina are tot lotul valid pentru finala de pe Maracana. În schimb, Selecao nu îl va avea la dispoziție pe Gabriel Jesus, eliminat în semifinala cu Peru.

Concluzie: se anunță o finală echilibrată, dar nu și lipsită de goluri. În ciuda bilanțului ultimelor meciuri directe, eu mizez pe un duel cu goluri. Și de o parte, și de alta. Cota pentru PRO GG este, în opinia mea, una de neratat pe piața Exchange, iar eu v-o recomand.

PARIUL PRO 10.07.2021
Argentina v Brazilia PRO GG @ 2.30 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And