Pariul PRO din 1 martie 2021. Pariez pe un meci din Liga 1

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Poli Iași primește vizita echipei FC Voluntari, luni, de la ora 17:30, în penultimul meci al rundei cu numărul 25 din prima ligă a României.

Va fi un duel între ocupantele ultimelor două locuri din clasamentul Ligii 1. Fără victorie în ultimele opt runde, Poli Iași este ultima, cu doar 16 puncte. Voluntari se află pe 15, având un avans de cinci puncte față de adversara sa de luni, care are, ce-i drept, un meci mai puțin disputat, partida cu Viitorul din urmă cu o etapă fiind întreruptă în minutul 69, la scorul de 0-0.

Duel între cele mai slabe defensive ale Ligii 1

Poli Iași și Voluntari nu sunt ultimele doar la capitolul puncte, ci și din punct de vedere al defensivelor. Poli Iași are cea mai slabă apărare, cu 53 de goluri încasate, fiind urmată de Voluntari, Gaz Metan și Astra, care au câte 37 de goluri primite.

Meciul tur, disputat la Voluntari, s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru echipa gazdă. La Iași, Voluntari a câștigat însă o singură dată în ultimii patru ani.

Se anunță, așadar, un meci deschis oricărui rezultat în Copou, iar eu mizez pe goluri. Și de o parte, și de alta, cota fiind una excelentă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 01.03.2021
Poli Iași - Voluntari Ambele echipe înscriu @ 1.86 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru./a>.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.