Pariul CONTRA din 6 martie 2021. Pariez pe un meci din Premier League

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Aston Villa primește vizita celor de la Wolves, sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa a 27-a din Premier League.

Ambele echipe vin după înfrângeri. Aston Villa a pierdut pe terenul celor de la Sheffield Utd, cu scorul de 1-0. Wolves a fost învinsă în deplasare de liderul Manchester City, cu scorul de 4-1. A fost prima înfrângere suferită de Wolves după cinci meciuri fără eșec în Premier League, dintre care trei victorii și două remize.

Villa și Wolves, despărțite de 5 puncte

Înaintea meciului de pe Villa Park, gazdele ocupă locul al nouălea, cu 39 de puncte, la cinci lungimi de Wolves, care se află pe poziția a 12-a. În turul campionatului, Aston Villa s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0, așa cum o făcuse Wolves în returul sezonului trecut, pe Villa Park.

Cele două echipe au câte trei absenți pentru meciul de sâmbătă. Cash, Hause și Wesley absentează de la Villa, în timp ce oaspeții nu pot conta pe Raul Jimenez, Marcal și Podence, cu toții accidentați.

Acestea fiind zise, Aston Villa este favorită în meciul cu Wolves, însă "lupii" sunt capabili să producă surpriza. Un pariu pe goluri mi se pare mult mai indicat, de aceea aleg să mizez pe CONTRA Peste 2,5 goluri, la o cotă foarte interesantă pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 06.03.2021
Aston Villa - Wolves Peste 2,5 goluri @ 2.36 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.