Pariul CONTRA din 4 februarie 2021. Ce pariez la Betis - Bilbao

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Real Betis înfruntă Athletic Bilbao, joi, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Bascii sunt calificați și în finala ediției din sezonul trecut, care a fost amânată din cauza pandemiei și ar urma să se joace pe 3 aprilie.

Va fi cel de-al doilea duel dintre Betis și Bilbao, în acest sezon. Primul meci a avut loc în turul campionatului Spaniei, atunci când bascii s-au impus categoric, scor 4-0.

De altfel, Bilbao are șase victorii în ultimele opt meciuri cu Betis, andaluzii câștigând un singur joc, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate.

Real Betis, neînvinsă de opt meciuri

Andaluzii au opt partide fără eșec în toate competițiile, dintre care șase victorii și două remize. Betis are două eșecuri în precedentele opt meciuri, ambele în fața Barcelonei, pe care a învins-o, ce-i drept, în cel mai important duel, cel din finala Supercupei Spaniei. Bilbao a ajuns să joace Supercupa Spaniei grație calificării în finala Cupei, în sezonul trecut, finală pe care o va disputa abia în aprilie.

Betis și Bilbao, despărțite de 6 puncte în LaLiga

În acest moment, Betis stă mai bine în LaLiga decât Bilbao. Andaluzii ocupă locul al șaptelea, cu 30 de puncte, la doar două lungimi de Real Sociedad, ocupanta locului al șaselea, ultimul care duce în cupele europene. Bilbao se află pe poziția a 11-a, cu 24 de puncte.

PARIUL CONTRA 04.02.2021
Egalitate @ 3.4 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.