Pariul CONTRA din 3 martie 2021. Pariez pe meciul dintre Atalanta și Crotone

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Atalanta primește vizita lui Crotone, miercuri, de la ora 21:45, în runda cu numărul 25 din Serie A.

Crotone vine după șase înfrângeri consecutive în Serie A. De altfel, Crotone are nouă înfrângeri în ultimele zece meciuri, excepție făcând succesul cu Benevento, scor 4-1. Astfel, Crotone ocupă ultimul loc în Serie A și pare să fie condamnată la retrogradare. În acest moment, Crotone are 12 puncte și se află la opt lungimi de Torino, prima echipă aflată deasupra liniei roșii a retrogradării.

Atalanta, în schimb, are trei victorii la rând în campionat și ocupă locul al patrulea în Serie A, cu 46 de puncte, la zece lungimi de liderul Internazionale Milano.

Crotone, fără punct obținut pe terenul Atalantei

De nouă ori s-au înfruntat cele două echipe până în prezent. Patru dintre meciuri au avut loc în Serie B, în sezoanele 2005-2006 și 2010-2011, iar restul în Serie A. Crotone are o singură victorie în fața Atalantei, pe propriul teren. În meciurile din deplasare, însă, Crotone nu a obținut nici măcar un punct, pierzând toate cele patru confruntări.

Concluzie: Atalanta are de îndeplinit o simplă formalitate în meciul de miercuri seara, însă, cum un pariu contra celor de la Crotone ne-ar aduce un profit insignifiant, aleg să mizez pe goluri. CONTRA Sub 2,5 goluri, mai exact, la o cotă de 3.3 pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 03.03.2021
Atalanta - Crotone Sub 2,5 goluri @ 3.3 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.