Pariul CONTRA din 3 februarie 2021. Ce pariez la Burnley - Man City

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Manchester City merge pe terenul victimei sale preferate, Burnley, într-un meci programat miercuri, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 22 din Premier League. 12 victorii la rând au "cetățenii" împotriva celor de la Burnley.

Majoritatea celor 12 succese au fost la scor! Manchester United a avut o medie de 3,5 goluri înscrise, însă Burnley nu a reușit să înscrie mai mult de un gol/meci.

"Cetățenii", neînvinși de 19 meciuri

Manchester City este favorită atât prin prisma meciurilor directe cu Burnley, cât și din punct de vedere al formei de moment. Trupa lui Pep Guardiola are nu mai puțin de 19 meciuri la rând fără eșec în toate competițiile și vine după 12 victorii consecutive, jumătate dintre ele având peste 2,5 goluri.

Burnley, în schimb, a alternat victoriile cu înfrângerile, în ultima vreme, în etapa precedentă pierzând în deplasare cu Chelsea, cu scorul de 2-0.

Manchester City, spre titlul cu numărul 7

După startul ezitant de campionat, Manchester City și-a revenit și pare de neoprit în acest moment în cursa spre titlul cu numărul 7. Echipa lui Guardiola e lider și are și o restanță de recuperat. Burnley tremură, fiind pe locul al 16-le.

Așadar, se anunță un meci la discreția "cetățenilor", unul cu goluri destul de multe, astfel că am ales să pariez CONTRA sub 2,5 goluri în acest joc, cota fiind una foarte interesantă pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 03.02.2021
Sub 2,5 goluri @ 2.42 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.