Pariul CONTRA din 12 februarie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la Celta Vigo - Elche

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Celta Vigo și Elche dau startul rundei cu numărul 23 din LaLiga, vineri, de la ora 22:00, într-un meci programat pe Estadio de Balaidos.

Atât Celta, cât și Elche trec printr-o perioadă mai puțin bună. Gazdele au șapte meciuri fără victorie, dintre care patru înfrângeri, urmate de trei remize. Elche are, la rândul său, șase partide fără succes, dintre care patru înfrângeri.

Celta Vigo și Elche, 6 meciuri cu 1-2 goluri

Meciurile directe dintre Celta Vigo și Elche au fost extrem de echilibrate, în ultimii ani. De pildă, în ultimele șase dueluri s-au înscris maximum două goluri.

Dintre aceste jocuri, Celta Vigo a câștigat două, Elche două, iar alte două, ultimele de altfel, s-au încheiat la egalitate, ambele 1-1. Până la duelul din turul campionatului, ce-i drept, cele două echipe nu se mai întâlniseră din 2015, timp în care Elche a jucat în ligile inferioare ale Spaniei.

Înaintea duelului de pe Balaidos, Celta este a zecea în LaLiga, cu 26 de puncte, la opt puncte avans de Elche, care se află pe penultima poziție, la doar două lungimi avans de ultima clasată, Huesca.

Așadar, se anunță un nou meci strâns între Celta și Elche, iar eu mizez pe goluri puține, motiv pentru care aleg să pariez pe CONTRA peste 2,5 goluri, la o cotă foarte interesantă pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 12.02.2021
Peste 2,5 goluri @ 2.18 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.