Pariul CONTRA din 11 martie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la Dinamo Kiev - Villarreal

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Dinamo Kiev primește vizita formației spaniole Villarreal, joi, de la ora 19:55, în prima manșă a optimilor de finală din UEFA Europa League.

În șaisprezecimi, Dinamo Kiev a trecut de Club Brugge, la limită după 1-1 acasă și 1-0 în deplasare. Villarreal a trecut, la rândul său, de Salzburg, tot la limită, scor 2-0 în deplasare și 2-1 acasă.

Mircea Lucescu și Tudor Băluță vs. Andrei Rațiu

Duelul dintre Dinamo Kiev și Villarreal este unul românesc: Mircea Lucescu și Tudor Băluță vs. Andrei Rațiu. Totuși, Tudor Băluță este accidentat și nu va putea să evolueze în meciul de joi seară, în timp ce Andrei Rațiu are șanse mici să evolueze.

Pe lângă Băluță, de la Dinamo Kiev vor mai lipsi Burda și Kostevych, în timp ce de la Villarreal vor absenta Coquelin, Iborra, Moreno, Pena și Pino.

Villarreal și Dinamo Kiev s-au mai înfruntat în sezonul 2004-2005, tot în faza șaisprezecimilor de finală din Europa League, numită la acea vreme Cupa UEFA, iar formația spaniolă a mers mai departe cu scorul de 2-0 la general, după o remiză albă în turul din Ucraina.

Mizez pe un nou meci echilibrat între Dinamo Kiev și Villarreal, cu cel mult două goluri, de aceea pariez pe CONTRA Sub 2,5 goluri, la o cotă avantajoasă pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 11.03.2021
Dinamo Kiev - Villarreal Peste 2,5 goluri @ 2.4 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.