Pariul CONTRA din 10 martie 2021. Pariez pe Liverpool - RB Leipzig

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Liverpool primește vizita formației germane RB Leipzig, miercuri, de la ora 22:00, în cea de-a doua manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Dacă în Premier League are mari probleme, în Champions League Liverpool stă excelent în momentul de față. În meciul tur, disputat la Budapesta, trupa lui Jurgen Klopp s-a impus clar, scor 2-0, astfel că este favorită la calificarea în sferturi.

Leipzig traversează însă o formă bună în campionat și merge pe Anfield pregătită să întoarcă înfrângerea din meciul tur. De altfel, înfrângerea cu Liverpool este reprezintă singurul pas greșit făcut de Leipzig în ultimele nouă meciuri. După partida de la Budapesta, Leipzig a obținut patru victorii în campionat și se află la doar două lungimi de liderul Bayern Munchen.

Liverpool, șase înfrângeri consecutive acasă!

Liverpool vine după nu mai puțin de șase înfrângeri suferite acasă, toate în Premier League. 0-1 cu Brighton, 1-4 cu Manchester City, 0-2 cu Everton, 0-1 cu Chelsea și 0-1 cu Fulham.

Astfel, Leipzig are toate motivele să spere la o calificare, iar eu mizez pe un meci deschis pe Anfield, cu goluri de ambele părți, astfel că mizez pe CONTRA Sub 2,5 goluri, la o cotă de 2.4 pe piața Exchange.

PARIUL CONTRA 10.03.2021
Liverpool - Leipzig Sub 2,5 goluri @ 2.4 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.