Pariul CONTRA din 10 februarie 2021. Ce pariez la Atalanta - Napoli

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Atalanta primește vizita lui Napoli, miercuri, de la ora 21:45, în cea de-a doua manșă a semifinalelor Cupei Italiei. Meciul are loc la doar o săptămână de la manșa tur, încheiată la egalitate.

Pe Stadio Diego Armando Maradona, Napoli și Atalanta au remizat, scor 0-0. A fost prima remiză albă înregistrată între cele două echipe după o pauză de 11 ani. De regulă, meciurile dintre Napoli și Atalanta au fost cu multe goluri, în patru dintre ultimele șase marcându-se cel puțin trei goluri.

Napoli și Atalanta, pași greșiți în weekend

Ulterior, Atalanta a remizat și cu Torino, acasă, scor 3-3, în etapa a 21-a din Serie A, rundă în care Napoli a pierdut în deplasare cu Genoa, cu scorul de 2-1. Cele două echipe sunt vecine de clasament în Serie A, fiind la egalitate de puncte, Napoli pe 6, iar Atalanta pe 7.

Așadar, se anunță o nouă partidă echilibrată între Napoli și Atalanta, însă este greu de crezut că vom asista la un nou meci sărac în goluri, de aceea mizez pe CONTRA sub 2,5 goluri, la o cotă foarte interesantă pe piața Exchange, în acest moment.

Echipa care se califică în urma acestei duble manșe va înfrunta în finală Juventus sau Inter, în tur 2-1 pentru torinezi.

PARIUL CONTRA 10.02.2021
Sub 2,5 goluri @ 2.62 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.