Pariul CONTRA din 1 februarie 2021. Ce pariez la derby-ul Sporting - Benfica

Pariul CONTRA recomandat de Andrei Dumitru

Cel mai interesant meci al zilei de luni vine fără îndoială din campionatul Portugaliei. Avem parte de un derby de tradiție la Lisabona între Sporting și Benfica.

Mulți ani au trecut de când Sporting nu s-a mai aflat într-o postură atât de favorabilă în liga portugheză. La jumătatea sezonului, „leii" ocupă primul loc în campionat, cu 39 de puncte strânse în 15 etape. Au 12 victorii, trei remize și numai nouă goluri primite!

Mulți accidentați pentru Benfica

Derby-ul cu Sporting nu o prinde deloc bine pe rivala Benfica. Oaspeții vin pe Jose Alvalade fără șapte jucători, printre care Almeida, Everton și Otamendi. Benfica ocupă locul 3, la șapte puncte în urma lui Sporting, astfel că acest meci este deja unul decisiv în privința șanselor la titlu.

Un eșec, ar îndepărta-o pe Benfica la nouă puncte de prima poziție, deficit greu de recuperat într-un campionat cu doar 30 de etape. Oaspeții au o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale disputate pe teren străin, și aceea venită în Cupă, cu modesta Estrela.

Sporting face spectacol

Doar trei echipe au încurcat-o pe Sporting în actuala stagiune. „Leii" au al doilea cel mai bun atac din campionat, însă dau golgheterul ligii, pe Goncalves, autor a 12 goluri. Apărarea lui Sporting este la nivel înalt, doar nouă goluri primite până acum. Am ales să pariez CONTRA celor de la Benfica, la o cotă de 2.74.

PARIUL CONTRA 01.02.2021
Benfica @ 2,74 pe Betfair Exchange

Andrei Dumitru vă propune mai multe pronosticuri pe Exchange pe grupul său de Telegram.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.