Experiment. Cum am castigat 90,47% din pariurile CONTRA pe Exchange. Strategia mea simpla

Salutare! În vlogul pe care l-am programat astăzi pe canalul meu de YouTube puteți vedea cum am reușit să câștig peste 90% din pariurile de tip CONTRA pe Exchange.

Toți cei care v-ați înscris în grupul de Telegram EXCHANGE ANDREI DUMITRU ați putut urmări acest experiment pe durata lunii iunie. Astfel, dintre cele 21 pariuri oferite, toate de tip CONTRA, 21 au fost câștigătoare.

Nu am urmărit în vreun fel riscul, ci numai profitul, setându-mi target-ul zilnic la 30 RON. Așa cum știți, cu cât o cotă este mai mare la un pariu CONTRA, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Experimentul nu a fost în totalitate câștigător, două pariuri fiind pierdute, însă am reușit să adun un profit net de aproximativ 270 RON.

De altfel, trebuie să vă menționez că, la fel ca mulți dintre voi, sunt începător pe această piață de Exchange, dar iată că putem reuși să câștigăm dacă avem o strategie bine pusă la punct. Vă invit să-mi urmăriți în continuare pronosticurile atât pe canalul meu de YouTube, cât și pe canalul de Telegram pentru a progesa împreună pe Exchange și a ne perfecta în acest domeniu.

AICI VA PUTETI ABONA GRATUIT LA CANALUL DE TELEGRAM - EXCHANGE ANDREI DUMITRU

Multă baftă tuturor!