Biletul Zilei de miercuri, 14 octombrie 2020, propus de Andrei Dumitru

Kevin-De-Bruyne-Belgia
Am selectat trei meciuri pe Biletul Zilei de miercuri

Biletul Zilei 14 octombrie 2020 este format din trei meciuri, toate programate să se desfășoare în etapa a patra din UEFA Nations League. Este vorba despre Croația - Franța, Islanda - Belgia și Polonia - Bosnia. Împreună, cele trei partide oferă o cotă de 2.29.

Primul meci de pe biletul zilei reprezintă un duel de top. Croația e în formă înainte să primească vizita campioanei mondiale, după ce a câștigat cu Elveția și cu Suedia. Gazdele vor să își ia revanșa după ultimele două rezultate înregistrate cu naționala „cocoșului galic", în tur și în finala World Cup 2018, ambele pierdute cu scorul de 2-4. De cealaltă parte, francezii se luptă pentru primul loc cu Portugalia. Ambele naționale au șapte puncte după două succese și un rezultat de egalitate. În precedenta ediție de Nations League, echipa lui Deschamps a terminat pe locul 2, după Olanda, dar deasupra Germaniei.

Misiune imposibilă pentru Islanda

Islanda a învins România și s-a calificat în finala barajului pentru Campionatul European, dar în Liga Națiunilor a pierdut pe linie, cu Anglia, scor 0-1, Belgia, scor 1-5 și Danemarca, scor 0-3. În schimb, oaspeții au început extraordinar această campanie de UEFA Nations League. Au bătut Danemarca și Islanda, dar apoi au pierdut cu Anglia, pe Wembley, scor 1-2. Belgia are cea mai bună ofensivă din această grupă, opt goluri marcate.

Polonia a câștigat duminică un punct important, care ar putea fi decisiv în economia grupei, din care mai fac parte Olanda, Italia și Polonia. În partida disputată săptămâna treuctă în UEFA Nations League, gazdele au jucat cu Italia și au scăpat fără eșec, în ciuda dominării teribile a Squadrei Azzurra. În schimb, Bosnia e pe ultimul loc în clasamentului după primele trei etape, fără succes încă. Duminică, bosniacii au reușit un punct nesperat pe teren propriu în fața finalistei din ediția trecută, Olanda.

BILETUL ZILEI
Croația - Franța Gol Croația @ 1.45
Islanda - Belgia 2 @ 1.30
Polonia - Bosnia 1X @ 1.22