Biletul Zilei de marți, 13 octombrie 2020, propus de Andrei Dumitru

Julian-Draxler-Germania
Germania si Spania sunt favoritele zilei de marti

Biletul Zilei 13 octombrie 2020 este format din două meciuri, ambele programate să se dispute în runda cu numărul patru din UEFA Nations League. Este vorba despre Germania - Elveția și Ucraina - Spania. Împreună cele două partide oferă un curs final de 2.55.

Germania este pe locul 2 în grupa a patra din Liga A a UEFA Nations League după ce a obținut primul succes din actuala ediție a competiției, scor 2-1, în Ucraina. Nemții scoseseră două remize în primele două partide din grupă, 1-1 cu Spania și 1-1 cu Elveția. La egalitate s-a terminat și meciul de verificare cu Turcia, scor 3-3. În precedenta ediție a UEFA Nations League, Germania a terminat pe ultimul loc grupa cu Olanda și Franța, cu doar două puncte.

De cealaltă parte, Elveția e pe ultimul loc în grupa din prima divizie a Nations League. Are doar un punct după ce a pierdut și cu Spania, scor 0-1. Singurul punct a fost obținut din remiza cu Germania, scor 1-1. Oaspeții nu au mai câștigat de la finalul campaniei de calificare la Euro.

Multe goluri în meciurile Ucrainei

Ucraina și Spania sunt adeversare de la ora 21:45, în runda a patra din UEFA Nations League. Afectați de pandemie, vecinii noștri au pierdut drastic cu Franța un meci amical, scor 1-7. A venit apoi și un eșec în Nations League, cu Germania, scor 1-2. Ucraina are astfel trei înfrângeri la rând după ce pierduse și turul cu Spania, scor 0-4. Are doar un succes după pandemie, cu Elveția, scor 2-1.

Spania vine după victoria la limită cu Elveția, scor 1-0, gol Oyarzabal în minutul 14, sâmbătă. În primele două etape din Liga Națiunilor, naționala lui Luis Enrique a bătut cu 4-0 pe Ucraina și a remizat 1-1 în Germania. Ibericii au șapte puncte și sunt pe primul loc, cu două puncte peste nemți, patru peste ucraineni și șase peste elveției.

BILETUL ZILEI
Germania - Elveția 1 @ 1.46
Ucraina - Spania GG @ 1.75