Biletul Zilei de joi, 15 octombrie 2020, propus de Andrei Dumitru

Minge-de-fotbal
Doar meciuri din campionatul Finlandei la Biletul Zilei de joi

Biletul Zilei 15 octombrie 2020 este format din trei meciuri, toate programate să se dispute în etapa a 19-a din campionatul Finlandei. Este vorba despre HIFK - Ilves, Inter Turku - KuPS și SJK - HJK. Împreună, cele trei partide însumează o cotă de 3.12.

Helsinki și Ilves sunt vecine de clasament înainte de meciul din etapa a 19-a din Finlanda. Meciul e programat la ora 18:30. Gazdele puteau fi ele în fața oaspeților, dar au pierdut restanța cu cei de la KuPS, scor 2-3. Helsinki e pe ultimul loc care permite accdere în play-off, adică pe 6, cu 25 de puncte, la fel ca FC Lahti. HIFK are șapte victorii, șapte eșecuri și patru remize. Ilves se află pe locul 5, cu două puncte peste adversara ei. Are șapte victorii, șase remize și cinci înfrângeri. În ultimele zece confruntări directe, oaspeții nu au pierdut niciodată și au câștigat de șapte ori și au remizat de trei ori.

KuPS a pierdut doar un meci

Inter Turku e pe locul 3 în Finlanda înainte de meciul cu KuPS. Are nouă succese și patru remize în cele 18 etape jucate până acum. Cu toate acestea, gazdele sunt în formă slabă. În ultimele cinci etape au obținut doar un succes. Acasă au pierdut doar o dată în nouă meciuri. De cealaltă parte, KuPS e lider în campionat, cu 12 victorii, cinci remize și un singur eșec. La ultima confruntare directă KuPS a câștigat cu 1-0. Cota la X@ merită jucată pe biletul zilei.

SJK e pe locul 8 în campionatul din Finlanda. Are doar șase victorii în cele 17 meciuri pe care le-a disputat. Gazdele sunt una din echipele cu cea mai bună formă, în ultimele cinci runde a luat 12 puncte, capitol la care au fost depășite doar de KuPS. HJK este pe locul 2, cu 11 succese și doar două eșecuri în cele 18 etape scurse din noul sezon. Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în luna august, atunci când, din postura de formație gazdă s-a impus cu 2-0.

BILETUL ZILEI
HIFK - Ilves X2 @ 1.38
Inter Turku - KuPS X2 @ 1.55
SJK - HJK 2 @ 1.55
Curs Final @ 3.12