Biletul lui Andrei din 27.11.2021. Trei dintre cele mai importante meciuri ale zilei

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Anglia, Italia și Germania

Meciuri care mai de care mai interesante în acest weekend în fotbalul european. Campioante precum Premier League, Serie A și Bundesliga.

În weekend se joacă în toate marile campionate ale Europei. Astfel că pronosticurile vin pentru partide din Premier Legue, Serie Ași Bundesliga. Despre Liverpool - Southampton am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din trei super campionate ale Europei

Liverpool e favorită să ia cele trei puncte în partida cu Southampton. „Cormoranii" sunt pe locul 3 în Premier League, la patru puncte în spatele liderului Chelsea. În acest sezon au pierdut un singur meci, cu West Ham, scor 2-3. Liverpool are cel mai bun atac din Anglia, 35 de goluri marcate. „Sfinții" sunt pe locul 13, la doar cinci lungimi de zona retrogradării.

Se anunță ploaie de goluri în Premier League, Serie A și Bundesliga

Juventus speră să își ia revanșa în fața propriilor fani. Vine după un rezultat de coșmar în Liga Campionilor, scor 0-4, cu Chelsea, dar are norocul să fie deja calificată în primăvara competiției. „Bătrâna Doamnă" este însă doar pe locul 8 în Serie A, în timp ce Atalanta ocupă poziția a patra.

Spectacol total se anunță și în Germania, acolo unde Wolfsburg primește vizita lui Dortmund. Ambele vin după rezultate modeste în Champions League, dar speră să se revanșeze în campionat. BVB suferă fără Haaland, care e accidentat, și va juca în 16-imile Europa League la primăvara, dar în Bundesliga e doar la un punct în spatele lui Bayern.

BILETUL LUI ANDREI 27.11.2021
Liverpool - Southampton Peste 2,5 goluri @ 1.38
Juventus - Atalanta GG @ 1.58
Wolfsburg - Dortmund Peste 2,5 goluri @ 1.84
CURS FINAL: 3,91

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.