Biletul lui Andrei din 25.11.2021. Trei super meciuri din cupele europene

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Europa League și Conferece League

Se joacă la foc automat în cupele europene. După ce s-a dus și a patra etapă din Champions League, acum vine, cu meciuri la fel de interesante, penultima runda din Europa League și Conference League.

În această zi se joacă în competițiile secundare din Europa. Astfel că pronosticurile vin pentru partide din Europa League și Conference League. Despre Rangers - Sparta Praga am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din Europa League și Conference League

Sparta Praga și Rangers se luptă pentru un loc în primăvara Europa League. Ambele echipe sunt departe de liderul Lyon, care are 12 puncte, și e matematic calificată în optimi. Cele două adversare, echipa lui Hagi și cea a lui Niță, au fiecare câte patru puncte. Cehii sunt avantajați de golaveraj, 4-7, spre deosebire de scoțieni care au 3-7.

În grupa B e derby între Monaco și Sociedad, ocupantele primelor două locuri. Francezii au opt puncte și sunt lideri, în timp ce bascii au șase. La pândă stă însă și PSV, cu cinci puncte și care are meci cu codașa Sturm Graz, care are doar un punct.

Ultima șansă pentru CFR Cluj la primăvara Conference League

CFR Cluj e obligată să câștige dacă vrea în fazele eliminatorii din Conference League. Ardelenii n-au bătut pe nimeni până acum, dar cu două victorii se pot califica, deși sunt pe ultimul loc, cu un punct. Randers e pe 3 cu patru puncte, Alkmaar e lider cu zece puncte și e deja calificată, iar Jablonec e pe 2, cu cinci puncte. În tur, CFR Cluj a remizat la 1 cu Randers.

BILETUL LUI ANDREI 25.11.2021
Rangers - Sparta Praga Peste 2,5 goluri @ 1.90
Monaco - Real Sociedad GG @ 1.74
Randers - CFR Cluj sub 1,5 goluri prima repriză @ 1.34
CURS FINAL: 4,43

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.