Biletul lui Andrei din 21.11.2021. Trei super meciuri din două super campionate

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Serie A și Premier League

Se joacă la foc automat în Europa la acest final de săptămână. Pentru biletul lui Andrei de duminică, 21 noiembrie, am ales două meciuri din Premier League și unul din Serie A, toate foarte tari.

În această zi joacă unele dintre cele mai bune echipe din Europa. Astfel că pronosticurile vin pentru partide din top 5 campionate, Premier League și Serie A. Despre Tottenham - Leeds United am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din Premier League și Serie A

Tottenham - Leeds e ultimul meci al zilei din Premier League. Partida va începe la ora 18:30. Spurs caută prima victorie cu Conte pe bancă în Premier League. Fosta vicecampioană a Europei e doar pe locul 10, cu 16 puncte. Oaspeții stau și mai rău, cu 11 puncte, pe locul 17, primul peste linia roșie.

Manchester City încearcă să țină pasul cu Chelsea în fruntea clasamentului. Înaintea partidei cu Everton, „cetățenii" au cu șase puncte mai puțin decât liderul din Premier League. Echipa lui Guardiola vine după succesul din derby-ul cu United, scor 2-0. „Caramelele" sunt pe 11, cu 15 puncte.

Inter - Napoli, derby în Serie A

Napoli are ocazia să se distanțeze în Serie A, după ce Milan a pierdut cu Fiorentina. Napoli și AC Milan au ambele câte 32 de puncte, dar echipa lui Spaletti are un meci mai puțin disputat. Inter ține și ea aproape, fiind pe ultima treaptă a podiumului cu 25 de puncte.

BILETUL LUI ANDREI 21.11.2021
Liverpool - Arsenal Peste 2,5 goluri @ 1.51
Tottenham - Leeds 1 @ 1.70
Inter - Napoli GG @ 1.69
CURS FINAL: 4,33

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.