Biletul lui Andrei din 14.11.2021. Am ales trei meciuri din preliminariile Mondialului

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din preliminariile CM 2022

Preliminariile Campionatului Mondial din Qatar își dispută în această perioadă ultima etapă din faza grupelor, ulterior urmând jocurile din play-off. În continuare avem necunoscute în fiecare grupă, astfel că meciurile rămân extrem de interesante.

Croația, Spania, Portugalia și chiar România își dispută ultima șansă de calificare directă la Mondial sau măcar în play-off, așa cum este cazul nostru. Despre Liechtenstein - România am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciurile fără miză

Aștept goluri de la jocurile fără miză, cum este Armenia - Germania. Nemții au făcut spectacol în grupa din care face parte și România, iar ultimul joc nu poate însemna decât un nou recital. Armenii abia ce au fost învinși cu 0-5 de Macedonia de Nord.

Malta - Slovacia este un alt joc în care mizez pe goluri, cel puțin două. Slovacia este echipa care a învins atât Croația, cât și Rusia, în timp ce Malta nu s-a descurcat rău deloc sub comanda lui Mangia, făcând cinci puncte într-o grupă complicată pentru o națională atât de mică.

Ronaldo caută revanșa

Am ales și un meci cu miză semnificativă. Portugalia - Serbia, jocul la finalul căruia vom afla cine merge direct la Mondial și cine se duce la baraj. Portugalia este favorită, chiar dacă în turul de la Belgrad s-a terminat 2-2, iar recent lusitanii s-au împiedicat de Irlanda, scor 0-0.

BILETUL LUI ANDREI 14.11.2021
Armenia - Germania 2 & Peste 2,5 @ 1.32
Portugalia - Serbia Peste 1,5 @ 1.24
Malta - Slovacia Peste 1,5 @ 1.34
CURS FINAL: 2.19

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.