Biletul lui Andrei din 08.12.2021. Asediu la primăvara Ligii Campionilor

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Liga Campionilor

Astăzi vom afla ultimele echipe calificate în primăvara Ligii Campionilor și care sunt echipele care vor juca în 16-imile UEFA Europa League.


În a treia zi a săptămânii sunt meciuri din ultima etapă a fazei grupelor Champions. Astfel că pronosticurile vin și ultimele partide decisive pentru calificarea în optimi. Despre Bayern Munchen - Barcelona am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din UEFA Champions League

Bayern - Barcelona este meciul serii în UEFA Champions League. Bavarezii sunt deja calificați în primăvara Ligii Campionilor, în timp ce catalanii au urgentă nevoie de victorie. Catalanii au șapte puncte, cu două mai multe decât Benfica. Echipa lui Xavi e în dezavantaj, deoarece lusitanii au un meci mai ușor, acasă, cu Dinamo Kiev, care e ultima, cu un punct.

Se anunță ploaie de goluri în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor

Manchester United e deja calificată în optimile Ligii Campionilor, de pe primul loc. Are zece puncte, cu trei mai multe decât Villarreal, dar e ajutată de rezultatele meciurilor directe. Englezii vor să își ia revanșa pentru înfrângerea din tur, scor 1-2.

Atalanta și Villarreal se anunță a fi un meci extrem de interesant. Ambele echipe luptă pentru calificarea de pe locul 2. Spaniolii ocupă acea poziție, cu șapte puncte, unul peste italieni. În tur a fost o remiză extrem de spectaculoasă, scor 2-2.

BILETUL LUI ANDREI 08.12.2021
Bayern - Barcelona peste 3,5 goluri @ 1.90
Manchester United - Young Boys GG @ 1.66
Atalanta - Villareal peste 2,5 goluri @ 1.50
CURS FINAL: 4.73

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.