Biletul lui Andrei din 07.12.2021. Granzii Europei se luptă pentru optimi

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Liga Campionilor

Meciuri de top în ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League. Primele se joacă marți, iar granzii Europei se luptă și acum pentru calificarea în „primăvară".

În a doua zi a săptămânii sunt meciuri din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Astfel că pronosticurile vin pentru partide decisive pentru calificarea în optimi. Despre Real Madrid - Inter am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din UEFA Champions League

Real Madrid și Inter se luptă pentru primul loc al grupei D. Ambele echipe sunt calificate. Se pune problema ocupantei fotoliului de lider. Spaniolii au un avans de 12 puncte. Ambele echipe sunt în formă. Au 11 meciuri la rând fără eșec.

Meci important și pentru AC Milan, care poate prinde in extremis calificarea în optimi. Italienii trebuie să o bată pe Liverpool, care e deja calificată, cu 15 puncte. Nu este însă suficient. Italienii trebuie să câștige și să profite de un eventual pas greșit al lui FC Porto cu Atletico Madrid.

Se anunță ploaie de goluri în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor

Se anunță ploaie de goluri între Ajax și Sporting, două dintre cele mai spectaculoase echipe din această fază a competiției. Cele două sunt deja calificate, olandezii de pe primul loc, iar lusitanii de pe al doilea. Ajax și Sporting au reușit performanța de a o trimite în Europa League pe Dortmund.

BILETUL LUI ANDREI 07.12.2021
Real Madrid - Inter peste 2,5 goluri @ 1.66
AC Milan - Liverpool 1 @ 2.00
Ajax - Sporting Peste 3,5 goluri @ 2.30
CURS FINAL: 7.63

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.