Biletul lui Andrei din 01.12.2021. Trei meciuri tari de Ziua României

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Anglia, Italia și Franța

România sărbătorește 103 ani de la Marea Unire, dar în campionatele Europei se joacă la foc automat.

La acest mijloc de săptămână se joacă în toate marile campionate ale Europei. Astfel că pronosticurile vin pentru partide din Premier Legue, Serie A și Ligue 1. Despre Sassuolo - Napoli am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din trei super campionate ale Europei

Sassuolo a produs surpriza în ultima etapă de Serie A. A reușit să câștige contra Milanului, scor 3-1, și speră să producă un nou șoc și în fața liderului. Napoli vine însă și ea după un rezultat de senzație, victorie cu Lazio, scor 4-0. Echipa lui Spaletti are un avans de trei puncte în fruntea clasamentului.

Se anunță ploaie de goluri în Premier League, Serie A și Ligue 1

În Anglia are loc derby-ul dintre Everton și Liverpool. „Cormoranii" sunt favoriți cerți având în vedere că sunt una din cele mai în formă echipe ale Europei. Nu au pierdut decât un singur meci în toate competițiile, cu West Ham, scor 2-3. De cealaltă parte, echipa lui Rafa Benitez e mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.

PSG joacă în Ligue 1 primul meci după ce Lionel Messi a cucerit pentru a șaptea oară Balonul de Aur. Parizienii sunt pe locul 1 în clasament cu 40 de puncte, 14 mai multe decât Nice, care ocupă ultima treaptă a podiumului.

BILETUL LUI ANDREI 01.12.2021
Sassuolo - Napoli 2 @ 1.84
Everton - Liverpool peste 3,5 goluri @ 2.45
PSG - Nice 1 @ 1.40
CURS FINAL: 6.34

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.