Avancronica etapei a 11-a din play-out. Continuă lupta pentru menținerea în Liga 1

Înregistrează-te acum

Lupta pentru salvarea de la retrogradare este tot mai intensă în Liga 1, iar finalul play-out-ului se anunță a fi unul pe muchie de cuțit.

După anularea meciului Dinamo - Hermannstadt, ca urmare a cazurilor de coronavirus de la echipa alb-roșie, etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 programează trei partide extrem de importante în lupta pentru evitarea ultimelor locuri.

Viitorul - Chindia

Viitorul, liderul din play-out, primește vizita ultimei clasate, iar elevii lui Gică Hagi pornesc cu prima șansă. După ce au câștigat în tur, oaspeții nu s-au regăsit și au ajuns la cinci înfrângeri la rând, fiind la 11 puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Deși Viitorul este salvată matematic, constănțenii vor încerca să câștige și să continue serie de cinci meciuri fără înfrângere.

Viitorul câștigă și se înscriu peste 2,5 goluri - cotă 2,1 pe Betfair

Academica Clinceni - Poli Iași

Clinceni și Poli Iași se întâlnesc sâmbătă, iar cele două echipe promit un meci spectaculos. Elevii lui Ilie Poenaru au trei victorii în ultimele cinci meciuri și sunt pe locul 2 în play-out, iar o victorie le-a aduce mai multă liniște pentru finalul sezonului.

De partea cealaltă, Poli Iași este pe locul 6, care duce la baraj, și vine două o victorie și două egaluri. Jucătorii lui Rednic au nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia de Hermannstadt, astfel că meciul de sâmbătă se anunță unul cu goluri.

Ambele echipe vor marca - cotă 1,83 pe Betfair

FC Voluntari - Sepsi

FC Voluntari și Sepsi, vecine în clasament, se întâlnesc în cel mai echilibrat meci din această rundă. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte și sunt despărțite doar de golaveraj, astfel că meciul se anunță unul extrem de echilibrat.

Voluntari (12 goluri) și Sepsi (15) au două dintre cele mai bune atacuri din play-out, astfel că specialiștii văd un meci cu multe reușite

Ambele echipe vor marca - cotă 1,9 pe Betfair

Clasament play-out Liga 1:

 • 1. Viitorul 39p

 • 2. Academica Clinceni 29p

 • 3. FC Voluntari. 28p

 • 4. Sepsi 28p

 • 5. Hermannstadt 28p

 • 6. Poli Iaiși 23p

 • 7. Dinamo 21p

 • 8. Chindia 17p
 • Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

  GSP,