Începe cursa pentru Casa Albă! Cotele pentru noul președinte din SUA

  • GSP

Alegerile prezidențiale din Statele Unite al Americii vor fi cel mai important moment politic al anului 2020 și, cel mai probabil, Donald Trump și Joe Biden vor concura pentru postul de președinte.

Pe 3 noiembrie 2020 americanii își vor exprima votul, în timp ce pe 14 decembrie, electorii se vor întâlni în Colegiul Electoral pentru a alege noul președinte și noul vicepreședinte, urmând să voteze candidatul care a câștigat în circumscripția pe care o reprezintă.

Cele două mari formațiuni politice din SUA, Partidul Republican și Partidul Democrat, nu și-au desemnat candidații, dar, cel mai probabil, Donald Trump, actualul președinte, și Joe Biden se vor înfrunta în cursa pentru Casa Albă.

1.21 este cota la Betfair pentru un duel Trump/Biden la alegerile prezidențiale

Lupta dintre cei doi se anunță a fi una extrem de echilibrată. Donald Trump, deși are parte de mulți critici, se bucură în continuare de o susținere importantă în SUA, în timp ce Biden are de partea lui experiența de 8 ani ca vicepreședinte, în mandatele lui Barrack Obama.

Donald Trump este favorit în cursa pentru Casa Albă - cotă 2.06 pe Betfair. Joe Biden este și el aproape, cu o cotă de 2.4.

Specialiștii nu cred că la alegeri ar putea apărea alți candidați. Hillary Clinton are cotă 34 pentru a fi noul președinte, iar Andrew Como, guvernatorul statului New York, are cotă 75.

32 este cota pentru o confruntare Mike Pence/ Joe Biden pentru Casa Albă

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.